News Flash:

Supa de dovlecei

10 Ianuarie 2013
1488 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 g dovlecei dat prin razatoare
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa mica tocata
2 catei de usturoi tocati
2 cuburi de legume
500 ml apa
100 ml smantana

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mediu. Punem ceapa la calit timp de 2 minute. Adaugam apoi usturoiul si amestecam timp de 30 de secunde. Adaugam dovleceii si amestecam timp de 2 minute. Punem si apa si cuburile de legume si marim intensitatea focului, acoperim cu un capac si lasam sa dea in clocot. Dupa ce incepe sa fiarba, lasam oala partial acoperita si lasam sa fiarba timp de 7 minute. Transferam supa intr-un robot de bucatarie si procesam pana cand obtinem o supa crema fina. Punem supa crema din nou la incalzit si incorporam smantana. Adaugam sare dupa gust si mai lasam pe foc timp de 3 minute. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei ceapa mica apa smantana foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019973 (s)