News Flash:

Supa de dovleac cu smantana

27 Februarie 2014
1715 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
1 praz taiat rondele subtiri
1 catel de usturoi zdrobit
½ lingurita coriandru
1 lingurita chimion
½ lingurita nucsoara
1 kg dovleac taiat cubulete
1 cartof taiat cubulete
1 l supa de pui
125 ml smantana

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o cratita la foc mic si punem ceapa si prazul la calit 2 minute. Adaugam usturoiul si condimentele si amestecam timp de 30 de secunde. Adaugam supa, dovleacul si cartoful si dam in clocot. Dupa ce a dat in fiert, se acopera vasul cu un capac si se mai lasa 30 de minute. Lasam sa se raceasca un pic si apoi procesam supa intr-un blender. Punem crema obtinuta la incalzit din nou si adaugam smantana. Se serveste cu crutoane sau paine prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa-crema supa dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1954 viz    0 com
5743 viz    0 com
2886 viz    0 com
1307 viz    0 com
1556 viz    0 com
1872 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019726 (s)