News Flash:

Supa de dovleac cu smantana

24 Octombrie 2013
1739 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovleci medii
1 lingura de ulei de masline
1/2 cana de ceapa
1/4 ceasca de apa
2 linguri de zahar brun
200 ml supa de pui
1/4 lingurita de sare
1/4 lingurita de scortisoara
1/8 lingurita de piper
1/4 ceasca de smantana
seminte de dovleac

Mod de preparare
:

Curata dovlecii de seminte si taie-i pe jumatate, apoi da-i la cuptor pentru aproximativ 40 de minute, pana cand se inmoaie. Dupa ce s-au copt, scoate-le miezul. Separat, intr-o cratita incinge uleiul de masline, caleste ceapa pana cand se inmoaie putin, apoi adauga miezul de dovleac, apa si supa de pui. Lasa compozitia pe foc aproximativ 6 minute, apoi adauga in supa zaharul brun, sare, scortisoara si piper. Scoate miezul de dovleac din supa, mixeaza-l la blender si pune-l din nou in supa. La final adauga si smantana.
Supa de dovleac se serveste calda, decorata cu seminte de dovleac si presarata cu scortisoara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5226 viz    0 com
6926 viz    0 com
1717 viz    0 com
1317 viz    0 com
963 viz    0 com
1525 viz    0 com
1012 viz    0 com
1815 viz    0 com
2540 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019961 (s)