News Flash:

Supa de dovleac cu praz

7 Aprilie 2014
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita seminte de chimen
60 ml ulei de masline
3 catei de usturoi tocati
1 baton de scortisoara
1 praz (doar partea alba) tocat
2 morcovi tocati
sucul de la jumatate de lamaie
1.5 kg dovleac taiat cubulete

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o oala mare la foc mediu si punem prazul la calit cu usturoiul si 2 lingurite de sare. Dupa 3 minute adaugam scortisoara si chimionul si amestecam timp de un minut. Adaugam morcovii si dovleacum si amestecam. turnam in oala 1.5 l apa si lasam sa fiarba timp de o ora. Scoatem si aruncam batonul de scortisoara din supa. Incorporam sucul de lamaie si procesam supa intr-un blender. Punem supa crema obtinuta din nou la incalzit. Servim supa cu crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa dovleac supa praz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

14143 viz    0 com
2068 viz    0 com
2402 viz    0 com
2023 viz    0 com
1890 viz    0 com
2409 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019227 (s)