News Flash:

Supa de dovleac cu cocos

8 August 2011
904 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de dovleac cu cocos
Ingrediente: 2 catei de usturoi zdrobit 4 cepe tocate marunt 2 g pasta de creveti 15 g creveti uscati (cufundati timp de 10 minute si apoi scursi de apa) 1 tulpina de citronella tocata 2 ardei verzi fara seminte 500 ml supa de pui 450 g dovleac taiat in cubulete 500 ml crema de cocos 15 g zahar 115 g creveti mici fierti si decorticati sare Pentru garnitura: 2 ardei rosii fara seminte taiati fasii 10-12 frunze de busuioc proaspat Mod de preparare: Se piseaza usturoiul, cepele, pasta de creveti, crevetii uscati, citronella, ardeii verzi si se amesteca astfel incat sa se obtina o pasta. Intr-o oala mare se aduce la fierbere supa de pui. Apoi se adauga pasta obtinuta mai devreme si se amesteca bine, pana cand aceasta de dizolva in supa. Se da focul mic si se adauga dovleacul. Se lasa la foc 10-15 minute, dupa care se incorporeaza crema de cocos. Se adauga zaharul si se potriveste la gust cu sare. Se adauga si crevetii si se mai lasa la foc pana cand acestia sunt patrunsi bine. Supa se serveste calda, cu cateva fasii de ardei rosu si frunze de busuioc. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gorgonzola creveti uscati nuci verzi fructe caramelizate dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

989 viz    0 com
1052 viz    0 com
888 viz    1 com
1690 viz    0 com
1056 viz    0 com
979 viz    0 com
1069 viz    0 com
968 viz    0 com
1530 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018990 (s)