News Flash:

Supa de curcan cu taitei

6 Mai 2011
3792 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de curcan cu taitei
Ingrediente: 2 cepe albe mari 300 gr carne de curcan 4 morcovi, medii 750 ml zeama de carne (sau apa cu cub Knorr) 4 catei de usturoi 200 gr taitei de casa lungi 1 telina mica sare piper negru sos de soia verdeata dafin Mod de preparare: Intr-un vas se pune la fiert carnea de curcan, cu putina sare. Dupa ce a fiert se scoate, se toaca cubulete si se da deoparte. Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei, ceapa tocata marunt, morcovul fasiute subtiri, usturoiul pisat si telina cubulete si se lasa la calit 10-12 minute. Se adauga zeama de carne, carnea tocata cubulete, taiteii, dafinul, piper, sare. Se opreste focul dupa ce au fiert pastele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2089 viz    0 com
2717 viz    0 com
2073 viz    0 com
2371 viz    0 com
1290 viz    0 com
1193 viz    0 com
2499 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013070 (s)