News Flash:

Supa de curcan cu taitei

6 Mai 2011
3516 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de curcan cu taitei
Ingrediente: 2 cepe albe mari 300 gr carne de curcan 4 morcovi, medii 750 ml zeama de carne (sau apa cu cub Knorr) 4 catei de usturoi 200 gr taitei de casa lungi 1 telina mica sare piper negru sos de soia verdeata dafin Mod de preparare: Intr-un vas se pune la fiert carnea de curcan, cu putina sare. Dupa ce a fiert se scoate, se toaca cubulete si se da deoparte. Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei, ceapa tocata marunt, morcovul fasiute subtiri, usturoiul pisat si telina cubulete si se lasa la calit 10-12 minute. Se adauga zeama de carne, carnea tocata cubulete, taiteii, dafinul, piper, sare. Se opreste focul dupa ce au fiert pastele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1938 viz    0 com
2537 viz    0 com
1962 viz    0 com
2116 viz    0 com
1132 viz    0 com
971 viz    0 com
2341 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019477 (s)