News Flash:

Supa de curcan cu galuste

8 Decembrie 2011
3133 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de curcan cu galuste
Ingrediente: 1 aripa de curcan 11-12 linguri rase gris 2 oua 2 cartofi 2 morcovi 1 fir praz 2 buc. radacina de patrunjel 1 telina 1 ceapa 1 ardei capia patrunjel tocat 1 lingurita ulei vegeta piper sare Mod de preparare: Mai intai se curata si se taie in bucati mici legumele. Apoi se pun la fiert impreuna cu carnea. Cand incepe sa fiarba apa, se condimenteaza. Se lasa pe foc pana se inmoaie carnea, dupa care se scot legumele din supa, se strecoara zeama si iarasi se pune pe foc. Intre timp, intr-un castron mai inalt se bat ouale cu sare, treptat se pune gris, pana cand compozitia e densa, nu tare, si se adauga uleiul. Cu o lingurita se ia din compozitie si se pune in supa care clocoteste. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana galustele cresc in volum si devin moi si pufoase. Supa se serveste calda, cu patrunjel tocat. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac dulce oua cartofi sos barbeque
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2209 viz    0 com
2308 viz    0 com
1117 viz    0 com
1239 viz    0 com
2493 viz    0 com
1105 viz    0 com
1941 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018124 (s)