News Flash:

Supa de curcan cu bacon rumenit

11 Mai 2011
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de curcan cu bacon rumenit2
Ingrediente: 1 piept de curcan 2 cepe albe 1 telina medie 2 morcovi medii 400 ml de zeama de carne 200 ml smantana 200 gr bacon rumenit sare piper negru patrunjel proaspat ulei Mod de preparare: Intr-un vas adanc se pune la fiert pieptul de curcan cu sare si piper, pana este fiert, apoi se raceste si se taie cubulete marunte. Intr-o tigaie cu ulei se pun la prajit ceapa tocata marunt, morcovii cubulete mici, telina rasa, se lasa pe foc 10 minute, apoi se adauga zeama de carne si baconul rumenit si se mai lasa 10 minute la foc mic. Se ia de pe foc, apoi se adauga smantana, patrunjel proaspat si piper si se opreste focul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos picant bacon rumenit bagheta piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013665 (s)