News Flash:

Supa de crap cu ardei gras

18 Octombrie 2011
976 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de crap cu ardei gras
Ingrediente: 500 g fileuri  de crap 1 catel de usturoi 1 ardei gras rosu 1 ardei gras galben 1 ceapa 10 g unt sau margarina 500 ml supa de legume sofran piper sare Mod de preparare: Pestele se spala, se usuca si se taie bucati mari. Se incinge grasimea si se pun la calit ceapa si usturoiul, apoi se adauga ardeii, taiati fasii si se mai calesc inca 8 minute. Se pune supa de legume, bucatile de peste si se lasa sa dea in clocot. Se condimenteaza, dupa gust, se acopera oala cu un capac si se lasa supa sa fiarba 5 minute. Se serveste cu patrunjel sau marar verde, presarate desupra. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene usturoi ardei gras unt fructe glasate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1179 viz    0 com
932 viz    0 com
1383 viz    0 com
1109 viz    0 com
1451 viz    0 com
1030 viz    0 com
1160 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016498 (s)