News Flash:

Supa de conopida II

23 August 2011
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de conopida II
Ingrediente: 1 conopida potrivita 3 cartofi 1 l apa sare piper 3 linguri de margarina (ulei) 2 linguri faina 1 legatura de patrunjel fin tocat Mod de preparare: Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele groase. Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert impreuna cu conopida 20-25 de minute. Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Se topeste margarina intr-o craticioara, se pune faina si se amesteca continuu pana capata culoare galbuie, se adauga, putin cate putin, 2-3 polonice de supa, apoi se rastoarna in oala mare cu supa. Dupa ce s-au amesteca bine, se mai da 2-3 clocote si se adauga patrunjelul. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida retete vegetariene cartofi branza sarata faina patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1107 viz    0 com
5178 viz    0 com
1379 viz    0 com
1209 viz    0 com
1026 viz    0 com
940 viz    0 com
4049 viz    0 com
977 viz    0 com
1347 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022460 (s)