News Flash:

Supa de conopida cu parmezan

30 Mai 2012
2319 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de conopida
Ingrediente:
 
1 conopida mare
1 ceapa
1 morcov mare
2 cartofi
2 catei usturoi
2 fire telina (frunze)
putin ulei
parmezan pentru servit
piper
sare


Mod de preparare:
 
Se desface conopida buchetele. Se caleste ceapa tocata, morcovul razuit si cartofii cubulete, in 2-3 linguri de ulei, pana se inmoaie ceapa.
Se adauga usturoiul strivit, sare, piper si 4 cani cu apa. Se fierbe totul la foc mediu cam 10 minute de cand incepe apa sa clocoteasca. Se adauga conopida si frunzele de telina, daca mai e cazul mai adaugati putina apa, cat sa acopere conopida. Se fierbe la foc mediu, cam 20 minute, pana fierbe conopida.
Dupa fierbere, se mixeaza bine tot continutul. Supa crema obtinuta se serveste cu parmezan presarat si cu crutoane de paine.
 
 sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida ceapa morcov cartofi usturoi telina ulei parmezan pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1553 viz    0 com
1398 viz    0 com
2023 viz    0 com
1412 viz    0 com
4800 viz    0 com
2203 viz    0 com
2018 viz    0 com
2294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011362 (s)