News Flash:

Supa de conopida cu morcovi

15 August 2011
1509 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de conopida cu morcovi
Ingrediente: 1 conopida 2 morcovi 1 ceapa mare 3 catei de usturoi 1 cartof 6 linguri ulei cateva fire de marar sare piper Mod de preparare: Conopida se desface conopida, iar morcovul se taie rondele mai groase. Se condimenteaza cu sare si piper si apoi se toarna vreo 4 linguri de ulei peste si se amesteca astfel incat legumele sa fie acoperite. Se dau la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la 200C pentru 20 minute si se amesteca de cateva ori in ele. In acest timp, in restul de ulei incins se caleste ceapa tocata marunt. Cand devine moale, se adauga usturoiul strivit. Se caleste inca 1 minut si apoi se adauga cartoful taiat cuburi mai mari si 4 cani jumate de apa. Se fierbe la foc mediu cam 15 minute. Conopida si morcovii copti se pun apoi peste cartofi, se presara putina sare si se lasa la fiert inca 15 minute. Dupa aceea se scot din supa bucatile de cartofi. Aceste se pun intr-un blender, se adauga 3 polonice de supa si conopida (fara morcovi si se mixeaza bine, pana se obtine un piure fin. Se pun legumele-crema inapoi in oala, se dau cateva clocote si se gusta de sare si piper. La final se adauga mararul tocat. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida retete vegetariene morcovi usturoi mini penne passata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1005 viz    0 com
1019 viz    0 com
1039 viz    0 com
931 viz    0 com
940 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019256 (s)