News Flash:

Supa de conopida cu cartofi - Reteta de post, de la manastire

18 Mai 2017
2831 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conopida mare
4 cartofi
3 linguri de ulei
1,5 l apa
3 linguri faina
1 legatura de patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Dupa ce conopida a fost spalata, sunt indepartate cotoarele groase. Se pune la fiert impreuna cu cartofii, timp de 25 de minute.
Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Faina se pune in uleiul incins si se amesteca pana cand faina capata o culoare galbuie. Apoi se adauga treptat, cate 2-3 polonice cu supa; se rastoarna in oala mare cu supa.
Dupa ce s-au amestecat bine, mai este lasata cateva minute pe foc, apoi se adauga patrunjelul.

sursa: crestinortodox
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa conopida supa cartofi supa post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016620 (s)