News Flash:

Supa de conopida

5 Februarie 2013
2225 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 conopida mare
1 lingura faina
25 g unt
sare
2 linguri smantana

Mod de preparare:

Spalam conopida, o desfacem buchetele si o fierbem in apa clocotita cu sare. Zdrobim in blender buchetelele de conopida pana obtinem un piure. Intr-o cratita topim untul, apoi adaugam faina si amestecam bine; adaugam si o parte din supa in care a fiert conopida si piureul. Dupa ce a fiert, se drege cu smantana. Supa de conopida se serveste calda cu crutoane.
 
 sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida mare faina unt sare smantana apa clocotita piure cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1643 viz    0 com
2142 viz    0 com
1229 viz    0 com
1446 viz    0 com
3276 viz    0 com

Comentarii (1)

boldeanu rada  | #194
nu se pune faina la nici o mincare e cea mai mare gresala la noi la romini nici o bucatarie strainaina nu face asa ceva faina face rau la stomac
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020006 (s)