News Flash:

Supa de ciuperci cu pastarnac

29 Mai 2012
1545 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de ciuperci
Ingrediente:

500 gr ciuperci proaspete
3 linguri faina
1 ceapa potrivita
100 ml ulei
1 pastarnac
patrunjel verde tocat foarte marunt
piper
sare


Mod de preparare:
 
Se spala ciupercile si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei si puţina sare. Se scot ciupercile si se adauga ceapa taiata si se caleste. Se aleg cateva ciuperci care arata mai bine si se dau deoparte. Se pun la fiert ciupercile impreuna cu ceapa calita, restul de ulei si pastarnacul intr-un litru si jumatate de apa. Se fierb cam 30 de minute. Se mixeaza sau se trec prin sita legumele impreuna cu ciupercile fierte.
Intr-o craticioara se pune faina, fara grasime si se ţine pe foc pana isi schimba culoarea si devine usor aurie. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga, puţin cate puţin, apa rece amestecandu-se continuu pentru a nu face cocoloase. Se pun toate ingredientele la fiert pentru inca 5 minute. Tot acum se adauga si restul de ciuperci. Se potriveste de piper si sare si se serveste cu ciuperci intregi si patrunjel verde.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci faina ceapa ulei pastarnac craticioara patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1383 viz    0 com
2011 viz    0 com
1399 viz    0 com
4781 viz    0 com
2178 viz    0 com
2001 viz    0 com
2248 viz    0 com
1565 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013730 (s)