News Flash:

Supa de ciuperci cu lapte

9 Mai 2011
970 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de ciuperci cu lapte
Ingrediente: 1 l apa 500 g ciuperci 1 ceapa 1 morcov 1 radacina patrunjel 2 pahare de lapte 2 lingurite unt 1 lingurita faina marar tocat sare Preparare: Ceapa, morcovul si patrunjelul se dau prin razatoarea de zarzavat si se fierb in apa pana se inmoaie bine. Se strecoara, si in zeama de zarzavat se pun ciupercile curatate, spalate, taiate felii mici si inabusite in putin unt. Se lasa sa fiarba 20-25 minute, se sareaza si apoi se adauga faina amestecata cu putin lapte si se lasa sa mai dea 2-3 clocote, dupa care se adauga restul de lapte, mararul tocat, lasand sa mai fiarba putin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci lapte unt marar fasole ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1167 viz    0 com
3418 viz    0 com
1204 viz    0 com
3710 viz    0 com
2042 viz    0 com
2662 viz    0 com
2041 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013732 (s)