News Flash:

Supa de ciuperci

12 August 2011
988 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de ciuperci
Ingrediente: 500 gr ciuperci proaspete 2 cartofi 2 cepe 2 morcovi 5 linguri de ulei jumatate de paine 4 linguri de margarina o legatura de patrunjel apa crutoane verdeata sare piper Mod de preparare: Se curata, se spala si apoi se fierb ciupercile in apa cu sare. Se lasa un sfert de ora, se scurg pe sita, se lasa sa se raceasca si apoi se toaca marunt. Se curata ceapa, se taie subtire si se inabusa impreuna cu ciupercile si doua linguri de ulei. In paralel, se curata cartofii si morcovii, se spala si se taie in cubulete mici. Cartofii si morcovii se inabusa in doua linguri de ulei si putina apa. Dupa ce sunt toate legumele gata, se scurg si se dau prin masina de tocat. Apoi se amesteca cu zeama ramasa de la ciuperci si uleiul ramas. Se adauga sare si piper. Se fierbe supa timp de 10 minute. Se serveste cu crutoane si verdeata tocata. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci retete vegetariene branza sarata patrunjel garnitura cartofi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

898 viz    0 com
901 viz    0 com
975 viz    0 com
1133 viz    0 com
2082 viz    0 com
1128 viz    0 com
1147 viz    0 com
4552 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019480 (s)