News Flash:

Supa de ciuperci

12 August 2011
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de ciuperci
Ingrediente: 500 gr ciuperci proaspete 2 cartofi 2 cepe 2 morcovi 5 linguri de ulei jumatate de paine 4 linguri de margarina o legatura de patrunjel apa crutoane verdeata sare piper Mod de preparare: Se curata, se spala si apoi se fierb ciupercile in apa cu sare. Se lasa un sfert de ora, se scurg pe sita, se lasa sa se raceasca si apoi se toaca marunt. Se curata ceapa, se taie subtire si se inabusa impreuna cu ciupercile si doua linguri de ulei. In paralel, se curata cartofii si morcovii, se spala si se taie in cubulete mici. Cartofii si morcovii se inabusa in doua linguri de ulei si putina apa. Dupa ce sunt toate legumele gata, se scurg si se dau prin masina de tocat. Apoi se amesteca cu zeama ramasa de la ciuperci si uleiul ramas. Se adauga sare si piper. Se fierbe supa timp de 10 minute. Se serveste cu crutoane si verdeata tocata. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci retete vegetariene branza sarata patrunjel garnitura cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

931 viz    0 com
941 viz    0 com
1030 viz    0 com
1180 viz    0 com
2255 viz    0 com
1165 viz    0 com
1200 viz    0 com
4795 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018929 (s)