News Flash:

Supa de chimen - Komenymag leves

8 Iulie 2011
2976 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de chimen
Ingrediente: 2 linguri ulei 2 linguri faina 1 lingurita chimen macinat 1 lingurita paprika dulce (boia de ardei) 1 litru de apa fierbinte sau supa de legume sare piper crutoane Mod de preparare: Se infierbanta uleiul intr-o craticioara. Se adauga faina si se amesteca continuu. Cand incepe sa devina maronie la culoare se adauga paprika si chimenul. Se mai prajeste cam un minut si se ia de pe foc. Se adauga un polonic de apa fierbinte si se amesteca in continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Se pune inapoi pe foc si se adauga restul de apa. Se lasa sa fiarba ca sa se ingroase. Se serveste cu crutoane. Crutoanele se fac dintr-o felie de paine, care se taie in cuburi si se usuca la cuptor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene pulpe batoanr tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

961 viz    0 com
1290 viz    0 com
2645 viz    0 com
1090 viz    0 com
932 viz    0 com
1729 viz    0 com
1072 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019707 (s)