News Flash:

Supa de chimen II

2 Decembrie 2011
3238 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de chimen II
Ingrediente: 1 lingura cu varf de chimen 1 lingura de faina 1 morcov 2 cepe patrunjel verde tocat (optional) 1 lingura de boia 1 lingura de bulion 2 lingura de ulei 1,5 l apa piper sare Pentru crutoane: 4 felii de paine 2 linguri de ulei Mod de preparare: Se pune la fiert 1,5 l apa. Cand incepe sa clocoteasca se adauga morcovul curatat si taiat in 2 si cepele tocate marunt. Se mai lasa pe foc in jur de 20 de minute. Intre timp, in alta oala, \n doua linguri de ulei se prajeste chimenul cu boiaua, lasandu-se pe foc in jur de 1 minut. Dupa aceea se pune faina si se stinge cu bulion si jumatate din supa fiarta (legumele fierte se scot din supa). Dupa ce se potriveste de piper si sare se mai lasa la fiert in jur de 3-4 minute, iar apoi se pune restul de supa si ia de pe foc. Feliile de paine se taie cubulete mici, se pun in doua linguri de ulei intr-o tigaie, pe foc, si se amesteca din cand in cand, ca sa se rumeneasca pe toate partile. Supa de chimen se poate servi cu aceste crutoane. Ca decor se pot folosi frunze de patrunjel. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortilla retete vegetariene faina fasole bulion batoanr
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1039 viz    0 com
980 viz    0 com
1553 viz    0 com
2331 viz    0 com
1421 viz    0 com
1590 viz    0 com
1233 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024697 (s)