News Flash:

Supa de ceapa frantuzeasca

3 Septembrie 2013
2163 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite de ulei de masline
4 cesti de ceapa dulce taiata felii subtiri
4 cani de ceapa rosie taiata felii subtiri pe verticala
1/2 lingurita de zahar
1/2 lingurita piper negru proaspat
1/4 lingurita de sare
1/4 ceasca vin alb sec
8 cesti supa de carne de vita
1/4 lingurita de cimbru proaspat tocat
8 felii de paine franceza
8 felii de branza elvetiana

Mod de preparare:

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare si prajeste la foc mediu ceapa, aproximativ 5 minute pana cand se inmoaie. Adauga peste ea zaharul, piperul si 1/4 lingurita de sare. Redu focul si lasa compozitia sa se soteze aproximativ 20 de minute, amestecand incontinuu. Da focul din nou mai tare, pentru circa 5 minute, apoi stinge ceapa cu vinul si las-o sa fiarba 1 minut. Adauga si supa de vita, si cimbrul si las-o sa fiarba inca 2 ore.
Taie painea in bucatele mici si pune-o intr-o tava, apoi da-le la cuptor pentru 5 minute sa se rumeneasca.
Supa de ceapa frantuzeasca se serveste calda, cu crutoane si branza presarata deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1264
wh0cd793358 your domain name buy sildenafil online
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1934 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021302 (s)