News Flash:

Supa de ceapa cu parmezan

1 Decembrie 2011
980 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de ceapa cu parmezan
Ingrediente: 500 g ceapa 1 paine bagheta 100 g parmezan 2 linguri unt 2 catei de usturoi 3 l supa de carne 100 ml vin alb sare Mod de preparare: Ceapa si usturoiul se curata, se taie rondele si se pun la calit in untul topit. Dupa aceea se pune vinul si se lasa sa dea 2-3 clocote. Se adauga supa de carne si se amesteca. Daca e nevoie, se presara un pic de sare. Se pune un capac si se lasa la fiert in jur de 20-30 de minute. Intre timp, se taie bagheta felii si se pune la prajit. Dupa ce se racesc feliile, se ung cu usturoi. Intr-un bol mai mare se toarna doua polonice de supa de ceapa, se pune painea prajita deasupra si se presara pe ea parmezan din abundenta. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa lamai sarmale tendoane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1553 viz    0 com
2331 viz    0 com
1421 viz    0 com
1590 viz    0 com
1233 viz    0 com
1385 viz    0 com
2479 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019146 (s)