News Flash:

Supa de ceapa cu parmezan

1 Decembrie 2011
954 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de ceapa cu parmezan
Ingrediente: 500 g ceapa 1 paine bagheta 100 g parmezan 2 linguri unt 2 catei de usturoi 3 l supa de carne 100 ml vin alb sare Mod de preparare: Ceapa si usturoiul se curata, se taie rondele si se pun la calit in untul topit. Dupa aceea se pune vinul si se lasa sa dea 2-3 clocote. Se adauga supa de carne si se amesteca. Daca e nevoie, se presara un pic de sare. Se pune un capac si se lasa la fiert in jur de 20-30 de minute. Intre timp, se taie bagheta felii si se pune la prajit. Dupa ce se racesc feliile, se ung cu usturoi. Intr-un bol mai mare se toarna doua polonice de supa de ceapa, se pune painea prajita deasupra si se presara pe ea parmezan din abundenta. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa lamai sarmale tendoane
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1494 viz    0 com
2163 viz    0 com
1375 viz    0 com
1525 viz    0 com
1179 viz    0 com
1357 viz    0 com
2417 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017038 (s)