News Flash:

Supa de ceapa

19 Iulie 2011
2380 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de ceapa
Ingrediente: 6 cepe albe un pahar cu vin alb un cubulet de unt cascaval ras 6 felii de paine sare piper 2 litri de apa Mod de preparare: Se caleste ceapa în unt. Se adauga vinul, apa, sarea, piperul. Se fierbe 30 minute la foc mic. Se prajesc feliile de paine. Supa se toarna în boluri termorezistente, se pun în fiecare bol, peste supa, 1-2 felii de pâine prajita si se presara cascavalul ras. Se da la cuptor 5 minute. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval piper paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4800 viz    0 com
1075 viz    0 com
976 viz    0 com
2041 viz    1 com
1331 viz    0 com
1068 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019558 (s)