News Flash:

Supa de ceapa

23 Iunie 2011
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de ceapa
Ingrediente: 2 cepe 1 morcov 2 cartofi mari 50 gr unt 1/2 l supa de pasare 1/2 l apa 2 foi de dafin chimen piper sare crutoane branza Brie Mod de preparare: Ceapa de taie rondele si se pune in unt, la calit. Cand capata ceapa o culoare aurie, se adauga apa, foile de dafin, chimenul si supa si se lasa sa fiarba la foc mic. Morcovul taiat bucati mari si cartofii taiati in sferturi se pun la fiert in supa de ceapa. Cand sunt fierti, morcovii si cartofii se scot pe o farfurie. Supa se pune in blender, se adauga sare, piper si se paseaza foarte bine. Supa se pune in vase ceramice, se presara crutoane si bucatele de Brie si se da la cuptor vreo 3-4 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole dulciuri batoanr cartofi noi slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1103 viz    0 com
2287 viz    0 com
1013 viz    0 com
1283 viz    0 com
2006 viz    0 com
1044 viz    0 com
1047 viz    0 com
1098 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013382 (s)