News Flash:

Supa de cartofi si rosii

3 Iulie 2012
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g cartofi taiati cubulete
500 g rosii tocate
1 ardei rosu tocat
1 ceapa tocata marunt
2 catei de usturoi zdrobiti
1 l supa de pui
2 linguri pasta de tomate
1 lingura ulei de masline
paine prajita pentru servire

Mod de preparare:


incingem uleiul intr-o oala si punem la calit ceapa cu usturoiul si ardeiul. Amestecam timp de 4 minute. Adaugam cartofii, rosiile si pasta de tomate si gatim timp de 5 minute, amestecand constant. Adaugam apoi supa si acoperim oala cu un capac. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca si apoi trecem supa printr-un blender. Punem supa-crema din nou in oala si o incalzim timp de 5 minute, apoi potrivim de sare. Se serveste cu crutoane sau paine prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi rosii ardei rosu ceapa usturoi paine prajita oala capac clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2452 viz    0 com
1150 viz    0 com
2112 viz    0 com
1656 viz    1 com
2424 viz    0 com
1175 viz    0 com
2086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020547 (s)