News Flash:

Supa de cartofi si morcovi

15 Iunie 2011
6293 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de cartofi si morcovi1
Ingrediente: 1/2 kg cartofi 1/2 kg morcov 1 radacina de patrunjel 2 buc. ceapa 50 g unt 50 g smantana sare piper verdeata Mod de preparare: Se curata si se taie in cubulete cartofii si morcovii, se toaca patrunjelul si toate se inabusa in unt un sfert de ora. Se adauga cepele intregi si un litru si jumatate de apa, sare si se lasa la fiert o ora si jumatate, doua, la foc potrivit. Se toarna apoi supa in farfurii, peste smantana, piper si verdeata tocata marunt. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi fasole smantana garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4050 viz    0 com
1023 viz    0 com
2017 viz    0 com
2499 viz    0 com
1268 viz    0 com
1751 viz    0 com
2541 viz    0 com
972 viz    0 com
1338 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019797 (s)