News Flash:

Supa de cartofi si morcovi

15 Iunie 2011
5725 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de cartofi si morcovi1
Ingrediente: 1/2 kg cartofi 1/2 kg morcov 1 radacina de patrunjel 2 buc. ceapa 50 g unt 50 g smantana sare piper verdeata Mod de preparare: Se curata si se taie in cubulete cartofii si morcovii, se toaca patrunjelul si toate se inabusa in unt un sfert de ora. Se adauga cepele intregi si un litru si jumatate de apa, sare si se lasa la fiert o ora si jumatate, doua, la foc potrivit. Se toarna apoi supa in farfurii, peste smantana, piper si verdeata tocata marunt. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi fasole smantana garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3883 viz    0 com
944 viz    0 com
1900 viz    0 com
2258 viz    0 com
1185 viz    0 com
1605 viz    0 com
1834 viz    0 com
856 viz    0 com
1215 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011060 (s)