News Flash:

Supa de cartofi cu praz

5 Iulie 2011
977 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de cartofi cu praz1
Ingrediente: 1 kg cartofi 1 ceapa 1 fir de praz 1 telina 1 morcov 1 ardei gras 1 dovlecel 300-400 ml suc de rosii 1 legatura de patrunjel sare piper Mod de preparare: Se taie cartofii, morcovul si telina cubulete si se pun la fiert în apa cu sare. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce a dat în cateva clocote, se adauga ardeiul si dovlecelul taiat cubulete. Separat, se taie prazul rondele si se caleste usor în ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga prazul calit si sucul de rosii. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa mai dea in cateva clocote. Se aromatizeaza cu verdeata tocata fin. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.gatesti-ingenios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ceapa busuioc dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

917 viz    0 com
1168 viz    0 com
1138 viz    0 com
2348 viz    0 com
10877 viz    0 com
1470 viz    0 com
1139 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013306 (s)