News Flash:

Supa de cartofi

2 August 2011
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de cartofi
Ingrediente: 4 cartofi 2 cepe mici 1 morcov 1 pastarnac 1 bucata mica de telina un cubulet de unt patrunjel verde sare Mod de preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert, taiati cuburi. Dupa cateva clocote se curata spuma, apoi se adauga ceapa tocata marunt. Morcovul, pastarnacul si telina se dau pe razatoarea mica si se inabusa intr-o tigaie impreuna cu untul, pana se inmoaie. Se adauga peste cartofi si se potriveste gustul de sare. Este gata cand sunt fierti cartofii. Se serveste cu patrunjel verde tocat. Se poate adauga si smantana sau usturoi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi fasole telina patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1326 viz    0 com
1616 viz    0 com
3549 viz    0 com
1114 viz    0 com
995 viz    0 com
1002 viz    0 com
1046 viz    0 com
988 viz    0 com
936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020746 (s)