News Flash:

Supa de cartofi

2 August 2011
932 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de cartofi
Ingrediente: 4 cartofi 2 cepe mici 1 morcov 1 pastarnac 1 bucata mica de telina un cubulet de unt patrunjel verde sare Mod de preparare: Se curata cartofii si se pun la fiert, taiati cuburi. Dupa cateva clocote se curata spuma, apoi se adauga ceapa tocata marunt. Morcovul, pastarnacul si telina se dau pe razatoarea mica si se inabusa intr-o tigaie impreuna cu untul, pana se inmoaie. Se adauga peste cartofi si se potriveste gustul de sare. Este gata cand sunt fierti cartofii. Se serveste cu patrunjel verde tocat. Se poate adauga si smantana sau usturoi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi fasole telina patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1286 viz    0 com
1575 viz    0 com
3453 viz    0 com
1073 viz    0 com
954 viz    0 com
964 viz    0 com
998 viz    0 com
954 viz    0 com
901 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023087 (s)