News Flash:

Supa de cartofi

21 Iunie 2011
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de cartofi
Ingrediente: 1 kg cartofi 2 linguri pasta de tomate morcovi sare piper patrunjel verde ulei ceapa rosie ardei Mod de preparare: Mai intai, cartofii se curata, se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Se curata ceapa si se taie, se caleste putin in ulei. Se pune morcovul dat prin razatoare, se adauga pasta de tomate si se calesc putin impreuna, apoi se pun peste cartofi. Se adauga si rosia, ardeiul tocat marunt. Se potriveste de sare si piper. Se opreste focul, se adauga patrunjelul tocat si se acopera 10 minute, dupa care se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ardei umpluti patrunjel verde marinata ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2260 viz    0 com
2563 viz    0 com
1642 viz    0 com
2977 viz    0 com
3446 viz    0 com
4421 viz    0 com
1818 viz    0 com
1246 viz    0 com
1127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013694 (s)