News Flash:

Supa de cartofi

21 Iunie 2011
988 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de cartofi
Ingrediente: 1 kg cartofi 2 linguri pasta de tomate morcovi sare piper patrunjel verde ulei ceapa rosie ardei Mod de preparare: Mai intai, cartofii se curata, se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Se curata ceapa si se taie, se caleste putin in ulei. Se pune morcovul dat prin razatoare, se adauga pasta de tomate si se calesc putin impreuna, apoi se pun peste cartofi. Se adauga si rosia, ardeiul tocat marunt. Se potriveste de sare si piper. Se opreste focul, se adauga patrunjelul tocat si se acopera 10 minute, dupa care se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi ardei umpluti patrunjel verde marinata ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1990 viz    0 com
2416 viz    0 com
1515 viz    0 com
2823 viz    0 com
2882 viz    0 com
4272 viz    0 com
1692 viz    0 com
1109 viz    0 com
985 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013117 (s)