News Flash:

Supa de broccoli cu cascaval si usturoi

3 Decembrie 2013
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.25 litri supa concentrata de pui sau legume
1 bagheta
150g cascaval feliat subtire
1 lingura unt
1 catel usturoi tocat marunt
1kg broccoli
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Rupe broccoli in bucatele mici si caleste-l in untul si uleiul incins pe foc mediu. Adauga si usturoiul si lasa-le impreuna timp de 1 minut. Toarna peste legume 1 litru de supa concentrata si lasa sa dea in clocot, apoi acopera si fierbe la foc mic timp de 15 minute. pana cand broccoli se inmoaie, dar inca are o culaore puternica. Lasa totul deoprate sa se raceasca putin.

Paseaza intr-un blender cu restul de supa si pune-l inapoi la incalzit in oala. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Serveste supa cu felii de bagheta prajite pe un grill de aragz si adauga deasupra lor felii subtiri de cascaval pana cand acesta incepe sa se inmoaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1003 viz    0 com
833 viz    0 com
1150 viz    0 com
2184 viz    0 com
1930 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3866 (s) | 42 queries | Mysql time :0.027011 (s)