News Flash:

Supa de broccoli

4 Februarie 2013
1645 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

broccoli
un catel de usturoi
ulei de masline
sos de rosii
sare

Mod de preparare:

Puneti un vas cu apa pe foc, adaugati sare si lasati pana ajunge la punctul de fierbere. Intre timp desfaceti broccoli in buchetele mici, pe care le adaugati cand apa clocoteste. Lasati sa se inmoaie bine (puteti incerca cu un cutit sa vedeti daca patrunde bine prin el) si opriti focul.

Scoateti bucatile de broccoli si puneti-le intr-un blender cu 1 polonic din "supa" in care l-ati fiert, o lingura ulei de masline, 1 catel de usturoi. Porniti blenderul si lasati pana cand broccoli este marunt marunt. Eu nu l-am facut chiar pasta, vreau sa simt si sa vad leguma atunci cand o mananc :)

Intr-o tigaie incinsa turnati putin sos de rosii cu o lingura ulei de masline si lasati aproximativ 30 de secunde-1 minut, amestecad. Puteti adauga dupa preferinte si niste cimbru.

Supa de broccoli recomandata de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

broccoli sare blender polonic tigaie incinsa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014374 (s)