News Flash:

Supa de andive

25 Octombrie 2011
2798 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de andive
Ingrediente: 2 kg andive 750 g cartofi 60 g unt cateva frunze de hasmatuchi 2 linguri de bulion smantana apa plata sare Mod de preparare: Andivele se taie in felii subtiri si se pun in apa fierbinte cu lamaie pentru a elimina gustul amar. Se scurg de zeama si se calesc apoi in unt cu cartofii taiati marunt. Se adauga doi litri de apa plata si se lasa la fiert circa 20-30 de minute. Se sareaza apoi si se toarna si bulionul amestecat cu smantana. Cand se serveste, se orneaza cu hasmatuchi tocat marunt. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bulion
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1123 viz    0 com
1047 viz    0 com
1986 viz    0 com
1908 viz    0 com
2466 viz    0 com
1004 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025023 (s)