News Flash:

Supa de andive

25 Octombrie 2011
2929 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de andive
Ingrediente: 2 kg andive 750 g cartofi 60 g unt cateva frunze de hasmatuchi 2 linguri de bulion smantana apa plata sare Mod de preparare: Andivele se taie in felii subtiri si se pun in apa fierbinte cu lamaie pentru a elimina gustul amar. Se scurg de zeama si se calesc apoi in unt cu cartofii taiati marunt. Se adauga doi litri de apa plata si se lasa la fiert circa 20-30 de minute. Se sareaza apoi si se toarna si bulionul amestecat cu smantana. Cand se serveste, se orneaza cu hasmatuchi tocat marunt. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
1095 viz    0 com
2024 viz    0 com
2000 viz    0 com
2562 viz    0 com
1033 viz    0 com
1038 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014374 (s)