News Flash:

Supa cu usturoi si conopida

9 Decembrie 2011
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa cu usturoi si conopida
Ingrediente: o jumatate de catel de usturoi o conopida 2 bucati de praz (doar partea alba), taiate felii 1/4 lingurita cu nucsoara macinata 3 frunze de dafin busuioc proaspat, tocat 3 linguri cu apa fierbinte 1 ceasca cu lapte degresat 3 cesti cu supa de legume 1-2 lingurite cu ulei de masline 1/4 lingurita cu piper 1/4 lingurita cu sare Mod de preparare: Mai intai se incalzeste cuptorul. Se pun intr-o tava usturoiul, prazul si conopida cu o lingura de ulei, piper, nucsoara si sare si se da la cuptor aproximatix 25-30 de minute, pana cand conopida se inmoaie si capata o culoare maronie. Se scoate dupa aceea tava, iar conopida si prazul se pun intr-o oala. Se adauga supa de legume si foile de dafin. Dupa ce s-a racit usturoiul, se pune in vas, alaturi de conopida. Cratita se asaza pe foc, la fiert. Se reduce focul si se lasa pana cand se inmoaie legumele, in jur de 10 minute. Cu ajutorul unui blender, se transforma supa si legumele in crema, apoi aceasta se pune iarasi in vasul in care a fiert si se adauga laptele. Înainte de a servi, se incalzeste. Busuiocul se pune cu apa fierbinte in blender si se mixeaza pana se obtine o pasta. Se adauga cate o lingura de busuioc la fiecare portie de supa. Se decoreaza cu frunze de busuioc. sursa reteta: retete.eva.ro sursa fotografie: retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usturoi retete vegetariene conopida busuioc bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1201 viz    0 com
894 viz    0 com
3108 viz    0 com
2172 viz    0 com
2112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016950 (s)