News Flash:

Supa cu trei feluri de ciuperci

14 Ianuarie 2014
1366 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
2 cepe
250 g hribi
250 g champignons
250 g galbiori
1 tija lemongrass
6 cani supa de legume
½ lingurita sare

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste in ulei pana se inmoaie. Se adauga ciupercile curatate si tocate si se calesc 5 minute. Se adauga supa, lemongrass-ul taiat bucati si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute. Se indeparteaza bucatile de lemongrass si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014221 (s)