News Flash:

Supa cu tortellini si sos pesto

25 Aprilie 2017
1569 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de canola
450 g pui taiat cubulete (fara oase si pielite)
4 catei de usturoi, tocati marunt
1 litru supa de pui
250 g tortellini cu branza
150 g spanac (cu frunzele intregi)
50 g mazare congelata
50 g fasole verde congelata
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1/2 cana rosii tocate cubulete
1/4 cana sos pesto

Mod de preparare:

Pune la incalzit o oala incapatoare. Cand s-a incins adauga uleiul si puiul. Gteste puiul timp de 4-5 minute, pana cand devine auriu pe toate partile. Adauga usturoiul si sarea si gateste inca 30-40 de secunde, amestecand continuu. Adauga apoi supa si adu totul la punctul de fierbere.
Redu focul la mediu si adauga pastele, mazarea si fasolea.
Cand pastele sunt bine fierte adauga spanacul si piperul. Asezoneaza dupa gust cu sare, daca este necesar.

Citeste si Cum se face ciorba de fasole de post - Reteta de la Manastirea Prislop

Adauga supa in 6 boluri si deasupra toarna bucatelele de rosii si imparte sosul pesto.
Serveste supa de pui cu tortellini, spanac si sos pesto fierbinte. Daca doresti poti adauga o lingura de smantana.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa tortellini retete supa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012676 (s)