News Flash:

Supa cu taitei din morcovi

1 Februarie 2013
2143 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pulpa de curcan
2-3 catei de usturoi
vegeta naturala
1 ceapa mare
1 radacina telina mica
1 morcov mare, mare
1 radacina patrunjel
verdeata uscata
1 ardei gras
3 l apa
piper
sare

Mod de preparare:

Am curatat legumele si le-am taiat bucati mai mari (cu exceptia morcovului) si le-am pus in oala minune, impreuna cu pulpa de curcan si condimentele si apa. Am lasat sa fiarba sub presiune 10 min., apoi am lasat sa se depresurizeze singura, timp in care am pregatit taieteii asa: am curatat morcovul si am inceput sa rad fasii fine cu ajutorul instrumentului din imaginea colaj (este un curatitor de legume cu dinti).
Am ridicat capacul oalei, am strecurat supa, am taiat carnita in bucatele, am adaugat  taieteii-morcovul si am pus din nou totul la fiert sub presiune inca 4 minute.

Supa cu taitei din morcovi recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vegeta naturala ceapa radacina telina morcov radacina patrunjel apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010642 (s)