News Flash:

Supa cu taitei de casa si rosii

29 August 2011
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu taitei de casa si rosii
Ingrediente: 1,5 kg rosii 1 ceapa 2 morcovi 1 pastarnac 1 telina mica 1 legatura de marar ulei sare piper Pentru taitei: 1 ou faina cat cuprinde sare Mod de preparare: Se bate bine oul cu sare si apoi se adauga faina pana se obtine o bila de aluat nelipicios. Se intinde in foaie subtire pe masa infainata, apoi se taie la latimea dorita si se fac fasiute subtiri. Se lasa la uscat. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga si morcovii, pastarnacul si telina rase pe razatoarea cu ochiuri mari. Se mai calesc cateva minute impreuna, apoi se toarna apa. Se lasa legumele sa fiarba. Rosiile se spala si se pun pentru 1 minut in apa clocotita, ca sa se poata curata mai usor de piele. Se dau apoi la robot ca sa se obtina un sos gros. Se toarna peste legume. Se adauga acum si taiteii in supa. Se lasa sa fiarba cam 15-20 de minute, apoi se potriveste gustul cu sare si piper. Se da vasul de pe foc si se pune mararul tocat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii retete vegetariene ceapa morcovi faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016956 (s)