News Flash:

Supa cu sos de soia

31 Iulie 2012
2141 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui rumenit la gratar
500 ml supa crema de pui
500 ml supa de pui
4 cepe verzi tocate marunt
175 g taitei
2 linguri sos de soia
400 g boabe de porumb
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Calim ceapa cam un minut in ulei incins, apoi punem in vas supa-crema de pui si supa. In momentul in care incep sa clocoteasca se pun taiteii si se reduce focul. Dupa vreo 3 minute se adauga porumbul, carnea facuta bucatele si sosul de soia. Amestecam bine, mai lasam la fiert cam 5 minute, apoi luam de pe foc si servim cu chifle crocante sau paine prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe verzi taitei ulei incins vas chifle crocante paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5822 viz    0 com
1323 viz    0 com
2698 viz    0 com
1073 viz    0 com
2697 viz    0 com
2330 viz    0 com
1185 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019118 (s)