News Flash:

Supa cu smantana si zarzavat

4 Octombrie 2011
992 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu smantana si zarzavat
Ingrediente: 1 morcov 1 mana fasole verde 1 radacina de patrunjel 2 cartofi 4 rosii 1 lingurita faina ½ legatura patrunjel ½ legatura marar 200 ml smantana 1 lingura unt 3 litri apa sare Mod de preparare: Morcovul, ceapa, patrunjelul taiate fideluta, pastaile bucatele si cartofii cuburi se pun la fiert in apa. Dupa cateva clocote se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete. Faina se rumeneste in unt si se adauga la supa. Se adauga mararul, patrunjelul si sare. La final se pune smantana, se mai da intr-un clocot si se opreste focul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


fasole fasole verde cartofi smantana ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018629 (s)