News Flash:

Supa cu smantana si zarzavat

4 Octombrie 2011
971 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa cu smantana si zarzavat
Ingrediente: 1 morcov 1 mana fasole verde 1 radacina de patrunjel 2 cartofi 4 rosii 1 lingurita faina ½ legatura patrunjel ½ legatura marar 200 ml smantana 1 lingura unt 3 litri apa sare Mod de preparare: Morcovul, ceapa, patrunjelul taiate fideluta, pastaile bucatele si cartofii cuburi se pun la fiert in apa. Dupa cateva clocote se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete. Faina se rumeneste in unt si se adauga la supa. Se adauga mararul, patrunjelul si sare. La final se pune smantana, se mai da intr-un clocot si se opreste focul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


fasole fasole verde cartofi smantana ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018855 (s)