News Flash:

Supa cu smantana si sparanghel

14 Octombrie 2011
1446 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu smantana si sparanghel
Ingrediente: 1 kg sparanghel 2 linguri de faina 3 galbenusuri fierte 100 gr unt 100 ml de smantana 1 legatura patrunjel piper sare Mod de preparare: Firele de sparanghel se spala, li se taie varfurile, iar partea lemnoasa se pune la fiert cu 1 litru de apa si sare. Se rumeneste faina in putin unt, se stinge cu putina zeama din care fierbe sparamghelul. Se pune faina peste sparanghel si se lasa sa fiarba bine, apoi se trece totul prin sita. Intr-un castron se freaca restul de unt cu galbenusurile si cu smantana. Zeama obtinuta dupa trecerea prin sita, se toarna peste pasta din oua si smantana si se adauga varfurile de sparanghel fierte separat. Se adauga la sfarsit patrunjelul tocat, sarea si piperul. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftulete retete vegetariene faina galbenus smantana patrunjel unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1026 viz    0 com
1160 viz    0 com
1101 viz    0 com
1331 viz    0 com
1225 viz    0 com
1081 viz    0 com
2308 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020585 (s)