News Flash:

Supa cu ravioli si carne de curcan

29 Ianuarie 2014
1566 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g curcan
1 pachet ravioli cu branza
400 ml supa concentrata de pui
400 rosii tocate la cutie, picante
250 ml suc de rosii
160 g spanac tanar (baby), fara tulpina
1 cub de vita
40 g faina alba
120 ml lapte
2 catei de usturoi, tocati
1 lingura ulei de masline
2 linguri vin sherry
1/2 lingura zahar brun
1 foaie de dafin
1/2 ceapa mica, tocata
2 linguri de busuioc
1 lingurita oregano

Mod de preparare:

Fierbe ravioli asa cum scrie pe ambalaj. Prajeste putin carnea, apoi, la foc mediu, caleste spanacul, busuiocul, usturoiul si ceapa. Adauga vinul sherry si apoi carnea prajita. Amesteca putin, apoi toarna supa de pui, cubul de vita, rosiile, sucul de rosii, zaharul si oregano. Adauga laptele si faina si amesteca bine. Incorporeaza pastele si foaia de dafin. Fierbe 15 minute si apoi scoate foaia de dafin.
Supa cu ravioli si curcan se serveste fierbinte sau la temperatura camerei.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1875 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027022 (s)