News Flash:

Supa cu pulpe de pui si porumb

30 August 2012
2662 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g boabe de porumb
20 g unt
2 catei de usturoi tocati
5 pulpe de pui taiate cubulete
1 l supa de pui
60 g smantana
800 g pasta de porumb
1 lingura zahar brun
sare

Mod de preparare:

Topim untul intr-o oala la foc mediu si punem usturoiul la calit timp de un minut. Adaugam apoi puiul si amestecam cu o lingura de lemn timp de 3-4 minute. Adaugam supa, crema de porumb, boabele de porumb si zaharul. Lasam sa mai fiarba inca 15-20 de minure dupa ce da in clocot. Indepartam oala de pe foc si incorporam smantana si adaugam sare dupa gust. Punem in castronele si servim cu paine prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt usturoi smantana zahar brun sare clocot castronele paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2732 viz    0 com
1171 viz    0 com
1616 viz    0 com
2243 viz    0 com
4035 viz    0 com
1843 viz    0 com
2569 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018882 (s)