News Flash:

Supa cu pulpa de porc

22 Iunie 2011
997 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu pulpa de porc
Ingrediente: 500 g pulpa de porc 2 morcovi leustean marar piper sare 2 linguri pasta de tomate 1 kg cartofi patrunjel verde 2 cepe verzi boia de ardei iute Mod de preparare: Dupa ce se spala, carnea se pune la fiert. Din cand in cand se spumeaza. Cartofii si morcovii se curata, se spala, se taie si se pun in oala. Se adauga si leusteanul, maraul, ceapa, toate tocate marunt. Se pune apoi pasta de tomate si se lasa sa fiarba. Se stinge focul si se potriveste de sare, piper si boia de ardei. Se adauga patrunjelul tocat si se acopera 5 minute, dupa care se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi ardei umpluti cartofi patrunjel verde marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

976 viz    0 com
1072 viz    0 com
1052 viz    0 com
2145 viz    0 com
2510 viz    0 com
1585 viz    0 com
2892 viz    0 com
3186 viz    0 com
4357 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013707 (s)