News Flash:

Supa cu pui si telina

27 August 2012
2188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

900 g pulpe de pui (fara piele)
500 ml supa de pui
o ceapa tocata
1 praz tocat
2 tulpini de telina verde
50 g unt
60 g smantana
50 g faina
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Intr-o oala punem la fiert 900 ml apa rece, supa, puiul, ceapa, telina tocata si prazul. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim, acoperim vasul si fierbem timp de o ora. Scoatem puiul din supa, lasam sa se raceasca un pic si apoi indepartam carnea de pe oase. Strecuram supa. Topim untul intr-o oala la foc mare si adaugam faina. Amestecam timp de un minut. Incorporam treptat supa strecurata si smantana si amestecam constant. Acoperim vasul si lasam sa dea in clocot, dupa care adaugam bucatelele de pui. Amestecam ocational timp de 15 minute, pana cand se ingroasa supa. Adaugam sare dupa gust, presaram patrunjel si servim cu crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa praz unt smantana faina patrunjel oala clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3968 viz    0 com
1811 viz    0 com
2537 viz    0 com
2219 viz    0 com
7473 viz    0 com
4050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019755 (s)