News Flash:

Supa cu pui si praz

2 Septembrie 2011
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu pui si praz
Ingrediente: 350 g praz 2 linguri ulei de masline 425 g pulpe superioare dezosate 3 felii bacon 1,4 litri supa fierbinte de pui 1 frunza de dafin 1 legatura patrunjel Mod de preparare: Prazul se feliaza, separand partea alba de cea verde. Puiul se rumeneste in ulei apoi se scoate si se pune deoparte. In tigaie se adauga baconul feliat si se laste pana devine crocant. Se scoate si se pune deoparte. Se adauga partea alba a prazului si se caleste pana se inmoaie. Se pun inapoi puiul si baconul, se adauga supa si frunza de dafin si se lasa sa fiarba la foc mic 30 minute. Se adauga si partea verde a prazului si se mai lasa sa fiarba 30 minute. Carnea se scoate, se taie bucati si se pune inapoi in oala. Se presara patrunjel si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc caju patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1179 viz    1 com
1774 viz    0 com
1246 viz    0 com
1963 viz    0 com
950 viz    0 com
1285 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017149 (s)