News Flash:

Supa cu praz si pere

16 Septembrie 2011
987 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu praz si pere
Ingrediente: 5 cani supa de vita 1,5 kg pere coapte 1 lingura unt ¾ cana vin alb sec 1 fir mare praz 1 lingura ghimbir proaspat razuit patrunjel proaspat tocat 1 lingurita sare Mod de preparare: Prazul tocat se caleste in unt topit timp de 5 minute. Se adauga perele curatate si tocate, se toarna vinul si se lasa 3 minute. Se adauga supa si ghimbirul apoi se lasa sa fiarba la foc mic 30 de minute. Se potriveste de sare, se presara patrunjelul tocat si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apricon brandy supa italieneasca unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1246 viz    0 com
1131 viz    0 com
3205 viz    0 com
1234 viz    0 com
1008 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022765 (s)