News Flash:

Supa cu praz si dovleac II

15 Noiembrie 2011
868 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu praz si dovleac II
Ingrediente: 1 praz tocat 125 g dovleac taiat cubulete taitei 1 catel de usturoi 2 cani apa 2 cani supa de legume 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o oala si se pune prazul si usturoiul zdrobit la calit 5 minute. Se adauga dovleacul, supa de legume si apa si se fierbe 25 de minute. Se baga supa in blender si apoi se reincalzeste. La final se adauga taiteii si se fierb pana se inmoaie. Se adauga sare dupa gust si se serveste cu paine prajita. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc dulceata usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1458 viz    0 com
910 viz    0 com
1310 viz    0 com
1079 viz    0 com
1142 viz    0 com
1043 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016714 (s)