News Flash:

Supa cu praz si dovleac II

15 Noiembrie 2011
848 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa cu praz si dovleac II
Ingrediente: 1 praz tocat 125 g dovleac taiat cubulete taitei 1 catel de usturoi 2 cani apa 2 cani supa de legume 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se incinge uleiul intr-o oala si se pune prazul si usturoiul zdrobit la calit 5 minute. Se adauga dovleacul, supa de legume si apa si se fierbe 25 de minute. Se baga supa in blender si apoi se reincalzeste. La final se adauga taiteii si se fierb pana se inmoaie. Se adauga sare dupa gust si se serveste cu paine prajita. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

busuioc dulceata usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1418 viz    0 com
873 viz    0 com
1248 viz    0 com
1046 viz    0 com
1034 viz    0 com
1005 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016507 (s)