News Flash:

Supa cu praz si dovleac

17 Octombrie 2011
894 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu praz si dovleac
Ingrediente: 1 cartof mare taiat cuburi 1 kg dovleac decojit si taiat cuburi 1 ceapa taiata fin 1 praz (fara frunze) 1 lingurita coriandru 1 catel de usturoi zdrobit ½ lingurita nucsoara 1/4 lingurita chimion ½ ceasca smantana 1 l supa de pui sau de legume 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Ceapa si prazul se calesc in ulei la foc mic timp de 3 minute. Se adauga usturoiul si celelalte mirodenii si se amesteca un minut. Se pune si dovleacul si aduce la fierbere. La foc mic, se acoperia vasul si se lasa timp de 30 de minute. Dupa ce s-a racit un pic se trece prin blender, pana se obtine o pasta cremoasa. Aceatsa se pune inapoi in tigaie si se reincalzeste la foc mic. Se pune in castron si se asezoneaza dupa gust. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

passata retete vegetariene dulceata smantana usturoi usturi verde
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1334 viz    0 com
1058 viz    0 com
1404 viz    0 com
996 viz    0 com
1132 viz    0 com
1045 viz    0 com
1266 viz    0 com
1188 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023398 (s)