News Flash:

Supa cu praz si broccoli

15 Noiembrie 2011
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu praz si broccoli
Ingrediente: 1 cartof taiat marunt 600 g broccoli (buchetele) 1 praz taiat in jumatate pe lungime si apoi tocat maruntel 2 catei de usturoi 2 felii de paine alba fara coaja taiate in bucatele de 1 cm 1 cub concentrat de legume 1 lingura busuioc 1 lingura patrunjel 75 g smantana ulei de masline 1 l apa Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se pune painea in tava si se stropeste cu putin ulei de masline. Se baga la cuptor cate 5 minute pe fiecare parte. Intre timp, se pune putin ulei la incins intr-o oala. Se pune prazul la calit 5 minute. Se adauga apoi usturoiul si se mai lasa 30 secunde. Se pun cartoful, apa si cubul concentrat in oala. Se reduce focul la minim si se mai lasa 10 minute. Se adauga broccoli si se mai fierbe supa inca 5 minute. Se lasa apoi la racit. Se pune supa racita, patrunjelul si busuiocul in blender si se mixeaza pana se obtine o compozitie fina. Se pune din nou supa crema in oala si se reincalzeste. Se pune apoi in boluri si se serveste cu smantana si crutoanele facute la cuptor. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

passata retete vegetariene serbet busuioc usturoi smantana placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

905 viz    0 com
1495 viz    0 com
939 viz    0 com
1349 viz    0 com
1106 viz    0 com
1197 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017430 (s)