News Flash:

Supa cu piept de pui si pastai verzi

6 August 2012
1789 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
1 tulpina de telina verde mai mica
230 ml supa de pui
1 cartof taiat cubulete
1 morcov mai mic
4 pastai verzi
1 ceapa verde tocata mica
chifle
sare


Mod de preparare:

Mai intai spalam bine legumele si le taiem. Apoi punem la fiert morcovii, supa si telina. Cand incepe sa fiarba se adauga si pieptul de pui. Dupa ce au fiert se scot legumele cu ajutorul unei spumiere. Pieptul de pui se taie cubulete, apoi supa se pune iarasi la fiert, impreuna cu cartofii si morcovii. Dupa 10 minute se incorporeaza ceapa verde si pastaile, apoi carnea de pui. Se mai lasa sa fiarba inca 5 minute, apoi se opreste focul si se potriveste de sare. Se serveste cu chifle.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartof morcov pastai verzi ceapa verde chiflesare spumiere chifle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1958 viz    0 com
2202 viz    0 com
6072 viz    0 com
1351 viz    0 com
2733 viz    0 com
1107 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019541 (s)