News Flash:

Supa cu piept de pui si galuste

4 Ianuarie 2013
2281 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 piept de pui
7 linguri gris
1 ceapa
1 morcov
1 ardei
50 g unt
2 oua
1 legatura patrunjel
sare
 
Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la fiert. Dupa cateva minute se adauga legumele tocate marunt.
Intre timp se pregatesc galustele. Intr-un castron se bat doua oua, se pune untul, putina sare, se adauga treptat grisul si se amesteca pana la omogenizare.
Dupa ce pieptul de pui si legumele au fiert, se formeaza galustele si se adauga in supa. Se incearca una dintre galuste si cand acestea au fiert, se adauga in supa sare dupa gust. Dupa zece minute se ia supa de pe foc si se presara patrunjelul tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gris ceapa morcov ardei unt oua legatura patrunjel sare castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020098 (s)